O nas

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi sollicitudin ante nisl, non feugiat null fermentum lobortis. Aenean placerat ipsum ut velit elementum, in sodales tellus viverra. Phasellus vestibulum, ex non lobortis faucibus, odio nibh luctus massa, id volutpat risus nibh ac felis.

1 Step 1
Strinjam se, da lahko uporabite moje osebne podatke, za pripravo individualne ponudbe o izletu oz. dogodku na barki ter za pošiljanje aktualnih novic v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in GDPR (EU 2016/679).
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

O barki

Barka ima pristan na Dvornem trgu. V polurni vožnji si lahko pogledate dela našega največjega arhitekta 20. stoletja Jožeta Plečnika (Tromostovje, Plečnikove arkade, Mesarski most, Zmajski most, zapornica na Ljubljanici) ali pa se odločite za vožnjo do Špice, kjer lahko uživate v miru in v opazovanju neokrnjene narave. V primeru enourne vožnje si ogledate obe trasi.
Barka je v zimskem času ogrevana, ima bar, WC in je psom prijazna.
Barka je ograjena s pleksi steklom, ki nam omogoča pogled na reko z več perspektiv, hkrati nas poleti ščiti pred vročino, pozimi pa pred vetrom in mrazom.

GALERIJA SLIK
REZERVIRAJTE